Aturem el genodici – 20G

El genocidi executat per l’Estat d’Israel contra el poble palestí de Gaza ja dura més de tres mesos. Han assassinat més de 25 mil persones, la meitat nens i nenes. Aquesta ofensiva criminal és només la darrera conseqüència de dècades de colonialisme, espoliació i barbàrie per part del sionisme, una ideologia supremacista i racista convertida en Estat amb el suport de les principals potències capitalistes i imperialistes del planeta.

Des d’Anticapitalistes hem assenyalat des del primer moment que la resistència del poble palestí a l’ocupació, en qualsevol de les formes, és legítima i necessària. També hem cridat i ens hem sumat a la campanya BDS (Boicot, desinversions i sancions) a Israel.

Davant els discursos únicament compassius, hem assenyalat que el poble palestí ha mostrat una gran capacitat de lluita, persistint en la voluntat de viure, malgrat ser el poble més abandonat i atacat a nivell global. La complicitat dels governs, incloent-hi l’espanyol, contrasta amb el suport amb què compta la causa palestina entre les classes treballadores del món. Cal intensificar i organitzar aquest suport, de manera constant, en una direcció: obligar els governs a trencar relacions comercials, diplomàtiques, culturals i de qualsevol mena amb l’Estat d’Israel. No ho fan perquè no volen: quan Rússia va envair Ucraïna, no hi va haver cap problema a fer-ho. Ara, malgrat que els horrors comesos per Israel són públics i notoris, la resposta de les potències capitalistes, incloent-hi l’Estat espanyol, és atacar el Iemen per protegir el sionisme.

La nostra tasca és contribuir a la victòria del poble palestí. No hi haurà justícia ni humanitat fins que Palestina sigui alliberada del sionisme. No permetem el genocidi, organitza’t per construir una gran coalició en favor de la causa palestina i suma’t als grups BDS locals. Organitza’t a Anticapitalistes per fer-ho des d’una perspectiva internacionalista, ecosocialista i feminista.

Prou complicitat dels governs i empreses!
Per la ruptura de les relacions amb Israel!
No al comerç d’armes!
No a la intervenció imperialista a l’Orient Mitjà!
Visca la lluita i la resistència del poble palestí!


Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *