XII Escola Anticapitalista de Primavera

Aquest any, la XII edició de l’Escola Anticapitalista de Primavera se celebrarà el 12 i 13 d’abril amb un nou format i una nova ubicació: el Centre Cívic l’Escorxador, a Badalona.
Com a militants revolucionàries, la formació esdevé una eina clau per repensar i actualitzar els projectes de transformació social, així com per situar-nos en un context internacional travessat pel genocidi a Palestina, les guerres i els imperialismes.
A més, en un context en què els discursos autoritaris guanyen terreny, i en què l’emergència climàtica i la sequera ja han passat de ser amenaces futures, a ser realitats materials, és necessari debatre a fons i reforçar els fonaments dels nostres projectes per alimentar una praxi que desafiï el sistema.
L’actual fase política i social exigeix la reobertura dels debats estratègics i organitzatius en el si de l’esquerra radical, per això, l’edició d’enguany vol centrar-se en alguns dels principals reptes i dilemes d’època: reflexionar sobre el context internacional de colonialisme i guerra i com articular una resposta internacionalista; debatre sobre l’obra teòrica i la praxi política de Lenin en el centenari de la seva mort;
debatre sobre l’estratègia i el paper de les revolucionàries en la lluita per l’habitatge; i compartir les experiències de lluites sindicals i per la sanitat pública.
Com cada any l’Escola comptarà amb oferta cultural de microteatre i música en directe. Durant el cap de setmana, també s’oferirà un servei de ludoteca amb activitats programades per la canalla.


Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *