VII Escola de Primavera Anticapitalista: Organitzar les resistències

El cap de setmana del 23 i 24 de març celebrem la VII Escola de Primavera d’Anticapitalistes. Com de costum l'Escola serà a Can Rigol (Begues) una casa de colònies envoltada de natura. L'Escola és un espai de formació i reflexió política per armar-nos col·lectivament en els temps convulsos que travessem. Entenem que la formació i la reflexió no poden estar al marge de la realitat social i política que vivim, per això el programa d’enguany intenta ser útil als reptes que tenim l’esquerra transformadora. Un cap de setmana que posa en el centre la necessitat d’organitzar les resistències al capitalisme global cada vegada més ferotge. Aquí us deixem el programa:

Dissabte 23
100 anys de la Rosa Roja. L'escriptor i membre de la Fundació Andreu Nin i Anticapitalistes Pepe Gutierrez, farà un recorregut pel pensament revolucionari de Rosa Luxemburg en el centenari del seu assassinat.

Història dels feminismes. Les companyes Julia Cámara i Laia Facet faran un repàs pels moviments i esdeveniments més important de la història dels feminismes.

Taula rodona sobre Antirracisme. Comptarem amb Fatima Aatar membre de Movimiento Moro Antirracista, Yousra Elman d'UCFR Vic i Aziz Matrouch activista antirracista i company anticapitalista per debatre plegades sobre els processos de la lluita antirracista.

Tancarem el dissabte amb una actuació del grup de teatre feminista Las Fritas i amb festa amb Dj Lupi com ja és tradició.

Diumenge 24
Matí de tallers. Com els darrers anys volem dedicar el matí de diumenge a diferents tallers convidant a col·lectius socials. Enguany tindrem les companyes del Centre Social La Obrera per explicar-nos l'experiència d'autoorganització que s'hi ha construït; i a les companyes de la Xarxa per la Sobirania Energètica per reflexionar sobre una transició ecològica.

Per facilitar l'organització de l'Escola de Primavera us demanem inscripció previa que podeu omplir en aquest formulari: https://goo.gl/forms/Yv6Go2PZcDNwoUtM2

Si teniu qualsevol dubte, podeu escriure'ns al següent mail: contacte@anticapitalistes.cat

Los comentarios están cerrados.