Neix Anticapitalistes!

Des dels passats 1 i 2 de juliol ja estem aquí!

Anticapitalistes és fruit de la refundació de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista i neix per encarar una nova fase en la construcció d’un projecte revolucionari, ecologista, feminista i internacionalista compromès amb la lluita contra tota forma d’explotació, opressió i dominació sobre les persones i la naturalesa.

Anticapitalistes som una organització catalana i sobirana que té una relació confederal amb les nostres companyes d’AnticapitalistasEmprenem una nova etapa per avançar amb més força. La crisi ha obert oportunitats polítiques que no hem de desaprofitar. Les escletxes a tot l’edifici institucional i a la legitimitat del model econòmic s’han d’aprofundir.

Per aconseguir-ho hem d’organitzar-nos a tots els nivells, amb una perspectiva de construir Poder Popular que visibilitzi un horitzó de ruptura permanent en tots els fronts. Posar novament de moda la lluita, innovar en les formes, fer-la fresca i jove, i treballar per a construir també una nova majoria política al nostre país.

Un món alliberat de la dictadura del capital i de totes les injustícies i desigualtats només pot néixer mitjançant una ruptura radical amb el (des)ordre existent.

Fem anticapitalisme. Construïm Poder Popular. Canviem el present!