Vaga 26O – Desobediència contra el 155

Aquest Dijous 26, les estudiants tornarem a ser als carrers. Després de les multitudinàries manifestacions que portem realitzant durant el breu període de curs lectiu, sabem que l'única forma en que podem lluitar contra l'estat autoritari i el govern del Partit Popular i la triple aliança, és des de l'autoorganització i la mobilització.

Davant de l'aplicació de l'Article 155, només podem respondre amb desobediència, aquesta estratègia continuada de la por no pot fer que retrocedim, ara més que mai hem d'organitzar les aules, crear espais amplis de lluita i apostar per la Vaga General.

L'1 d'Octubre el mandat democràtic va dir República, a les universitats i als instituts hem de defensar tant des de les assemblees com des del CDR la sobirania popular. Toca lluitar per obrir un procés constituent on poder lluitar per una educació pública i de qualitat. Per això les Joves Anticapitalistes cridem a la mobilització massiva, a la creació de caixes de resistència i tota eina que ens pugui permetre fer front a la repressió.

El moviment estudiantil ha sigut històricament una força fonamental pels grans canvis socials. Aquesta vegada no serà una excepció. Vam demostrar que som milers les que volíem exercir el nostre dret a decidir i gràcies a l'autoorganització ho vàrem aconseguir, ara tornem a ser milers les que sortirem a defensar un procés constituent i la futura República catalana.

Los comentarios están cerrados.