Organitzem el barris contra les agressions feixistes

Persones d’origen migrant, periodistes, activistes i veïnes en general han patit en les darreres setmanes agressions feixistes als nostres carrers. Agressions que s’estan produint a Catalunya, com al País Valencià, així com arreu de l’Estat. La impunitat del feixisme que estem vivint aquestes setmanes és preocupant.

El gir reaccionari del Règim que busca suturar la seva crisi ha optat per la connivència amb sectors d’extrema-dreta que es senten legitimats no només a fer apologia del feixisme, sinó a agredir a veïns i veïnes. Més preocupant encara quan veiem que arreu d’Europa aquesta impunitat s’ha consolidat i ha permès l’emergència de forces reaccionàries i xenòfobes a pràcticament tot el continent.

No ens podem permetre que els barris que han estat espais de convivència i lluita col·lectiva veïnal es converteixin en espais vulnerables per a la població. És necessari donar respostes conjuntes i àmplies a totes les formes de feixisme i a cada agressió. Cal aïllar els comportaments feixistes i discriminatoris per evitar que s’escampin. I és fonamental acompanyar-nos, practicar l’autodefensa veïnal: que cap persona se senti indefensa als carrers.

Fem una crida a participar de la manifestació organitzada per UCFR el proper dissabte a les 12h a via Augusta amb carrer Ganduxer, al costat de la parada de FGC de la Bonanova. Cridem també contra la impunitat del feixisme per part del Règim i a organitzar-nos a cada barri i poble per a que segueixin sent espais de convivència col·lectiva.

No passaran!