X UNIVERSITAT D’ESTIU ANTICAPITALISTA

La X Uni d'Estiu de Anticapitalistes ja s'acosta. Aquesta cop, se celebrarà entre el 27 d'agost i l'1 de setembre a La Granja (Segòvia). Un any més, i ja en van 10, centenars d'activistes ens reunirem per debatre; reflexionar i formar-nos per canviar el món; combatre el capitalisme i el patriarcat; i construir alternatives des de l'autoorganització i els moviments socials. Un espai per al debat i l'intercanvi on la diversitat, l'alegria i el pluralisme en són senya d'identitat.

Amb motiu d'aquestes deu edicions de la Uni estem completant un programa d'allò més interessant. Activitats culturals de tot tipus, tallers, fòrums, formacions i molt més. Un espai imprescindible on el feminisme, l'ecologisme, les lluites sindicals, la memòria històrica i el marxisme tenen un lloc privilegiat per seguir construint anticapitalisme.

Tot en un ambient únic per gaudir de l'estiu i reprendre l'impuls necessari per a les lluites que han de venir. Comptem espai de ludoteca amb activitats també per als infants. I aquest any també espai amb acampada jove per edats entre els 12 i els 15 amb programa propi d'activitats.

Ja està obert el formulari d'inscripcions: universidadverano.anticapitalistas.org

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos al següent e-mail: contacto@anticapitalistas.org

Podeu consultar aquí el Programa provisional de la X UniAnticapi

Los comentarios están cerrados.